RitplattanDet är så synd om mig! För jag är så förkyld o snorig. Jag har snart snorat upp en hel toarulle. Jag känner mig lite som han i reklamen som sitter i ett rum och har snorpapper upp till taket, om ni vet vilken jag menar.

Jag har målat det här trädet bara för att träd aldrig är förkylda! Okej, kanske inte riktigt därför... det var mer för att testa min ritplatta. Jag har haft den i över 2 månader, men har nästan inte ritat något, så det var dags nu!

Att vara eller icke vara
Jag trodde våren försvann, men jag hade fel. För idag slog vitsipporna ut! Och maskrosorna. När jag spelade fotboll idag och fick syn på en maskros var jag tvungen att springa fram och plocka den, samtidigt som jag hade bollen. Mina kompisar sa att jag liknade tjuren Ferdinan. I morgon har jag prov i teaterhistoria. Det handlar ganska mycket om William shakespear. 

"Att vara eller icke vara, det är frågan."

Mycket vackert citat! Jag funderade på att köpa den t-shirten som fanns på Gina Tricot med den texten, synd bara att den inte var lite mer färgglad.

Nog tjatat!

Tappa inte tråden

Här kommer två bilder jag tog förgår när jag behövde slå ihjäl lite tid. Jag hoppas ni förstår budskapet i bilderna!

Klona på nolltidEtt litet snabbt inlägg! Titta på den här filmen, kan man verkligen göra så? Det är från det nyaste photoshop, cs5 tror jag. Jag som brukar sitta och klona i timmar, och ändå syns det lite efteråt att jag har grejat i bilden. Går det att göra så här är det ju ingen match. Fast detta visar ju också hur lite man egentligen kan lita på en bild, utan att veta att det inte är fusk. Det finns ju så mycket man kan göra i photoshop nu för tiden...

Gissa vad jag ska göra nu? Sova!

Lördag
Imorgon ska jag till fotomäsan i Göteborg. Det ska bli kul, har aldrig varit på fotomässan förut. Där finns nog mycket sevärt. Jag tror man får testa olika kamerautrustning där. Då ska jag testa den allra biffigaste systemkameran med något jättelångt objektiv. Haha, bara för att testa motsatsen, själv fotar jag ju med en liten smidig kompaktkamera.Blommor o binIdag har det varit jättebra väder o varmt i solen, lite försmak på sommaren. Jag har sprungit runt barfota ute hela dagen. Barfota första gången är nästan lite större o häftigare än att bada första gången. Hehe, tror inte så många håller med om det men... Jag spelade fotboll i trädgården ( med plastboll såklart, annars gör det ont i fötterna) och jag var till och med uppe i vårat klätterträd. Det var länge sedan det! Jag var lite sugen på att sätta upp studsmattan också, men det kommer antagligen inte vara så här fint hela tiden... Fast regn är också bra, man hoppar faktiskt mycket högre när det regnar.

Nu ska jag sätta mig framför TV;n och smälla i mig något gott!

Syster IIDet här är kanske min favorit bland bilderna jag tog med min syster. Ni kan se det andra inlägget här. Jag gillar att man ser mycket av bakgrunden av containern med siffrorna där. Jag tycker det blev häftgt.

Lägereld

Igår grillade mina två kusiner, min lillasyster och jag uppe i skogen. Vi grillade bananer med choklad. Mums! Egentligen ville de andra åka till havet och bada. Jag var glad att de ändrade sig. Galet att bada vid den här tiden! Jag förstår inte varför man ska tävla om vem som doppar sig först på året. Bada gör man på sommaren. Punkt. Haha, det var i allafall jättemysigt uppe i skogen.

En droppe regnJag gick ut en stund när det slutade regna för att fota regndroppar. Jag hittade en vacker fjäder som skimmrade i blåt och grönt, ni  kan se på bildern. Jag tycker det är mysigt med regn jag. I allafall efter den här långa vintern. Det känns bra att vara ute i regnet och veta att man sedan får komma in i värmen och ta på sig nya torra kläder.


Glad Påsk!!Måste skriva mitt fina ordspråk en gång till! "Det du måste göra idag kan du skjuta upp till en annan dag." Och den dagen är idag. Haha, fattar ni? ANNAN DAG - påsk! 
ok, igentligen är ordspråket "Skjut inte upp till morgondagen det du kan göra idag" men mitt är bättre...

I allafall så har jag inte hunnit lägga upp någon påskhälsning för än nu. Så nu hoppas jag att alla där ute har haft några riktigt bra påskdagar o att ni har ätit er riktigt tjocka på påskgodis. Jag vet ju att många som har godisförbud brukar ta igen godisätandet nu. Men godisförbud, det är inget för mig det....
Vårblommor

Ingen har väl missat att våren har kommit? Vi har fullt av små krokusar och snödroppar i trädgården. Det är perfekt väder idag, nu när det är påskafton och allt. Jag ska försöka slänga upp ett påskinlägg senare. Men jag kan säga det redan nu: GLAD PÅSK!!

Syster

Nu är klockan snart midnatt. Ska strax gå och lägga mig. Jag har tittad igenom mappen och redigerat en del av bilderna som jag tog på min syster i förra veckan. Vi var ute och tog lite modellbilder då.
Nu faller snart mina ögonlock ihop... God natt!

flyg fula flugaFörsta flugan i år! Det är konstigt, man tror att flugorna dör ut på hösten, när man ser den sista feta spyflugan ligga och surra i fönstret. Men sen till våren vaknar de till liv igen. Flugor kan vara bra iriterande. Som på sommaren när det är så varmt att man inte kan sova, och när man öppnar fönstret kommer det in massa flugor och myggor och andra läbbiga kryp.

Earth hourVar det många som släckte ner under earth hour?
Jag var på läger i lördags och tänkte att ledarna kanske inte skulle bry sig, men jodå!
Vi släckte ner överallt och sedan satt vi framför brasan och myste. Ledarna hade tagit fram fika också. Det blev lite bökigt när 80 pers skulle ta fika samtidigt i ett mörkt rum. Hehe!

I´m back
I´m back!

Jag känner mig taggad och har massa ny ideer! Nu är jag en av de alla tusen bloggarna och bloggerskorna igen! Det känns bra. Idag börjar mitt påsklov, himla skönt. Nu har jag tid att ta massa nya bilder. Härligt att våren har kommit nu. Just nu regnar det ute, men jag tycker ändå det är ganska mysigt med regnet. Känns lite exotiskt efter den långa vintern.

Vad tycker ni om den nya designen. Själv blev jag riktigt nöjd med den. Men vad säger ni?